#2 Covid19 krise

Her hos HeartWork har vi, siden vores spæde start for snart 7 år siden, forfattet vores egne citater, som vi læner os op ad. Citater som giver os mod, styrke, og håb til kontinuerligt at tro på det, vi gør:

Fokuseret indsats omkring relationers betydning for vores trivsel og dermed ageren i verden. At sikre mulighed for meningsbærende fællesskaber med et sigte om at minimere ensomhed.


Som “spæd” og nystartet krydsede vi spor med Reach for Change, og vi mærkede, hvor uvurderligt det er at blive understøttet. Reach for Change har om nogen været medvirkende til et af vores citater:

Sammen kan vi SÅ meget mere

Nu da Corona har fået sit tag i Danmark – ja i hele verden, mærker vi på egen krop, hvor stor en hjælp det er ikke at stå alene. Her læner vi os op ad vores følgesvenner ud i det sociale arbejde. Da Danmark, og vi alle, blev sat til tælling, delte Reach for Change ovenstående billedebudskab med os. Et budskab som for os gjorde “Den forskel der gør en forskel” Den mindede os om, hvad det lige netop er, vi kan. Hvad det er, vi skal som Change Leaders. Så tak for Reach for Change. Tak fordi de er der. Tak fordi de minder os om, husker os på, peger i en retning og inspirerer os til at være den bedste udgave af os selv. Også når det er svært.

Det er sammen vi skaber det gode liv