TV på besøg. HeartWork og 5 elever besøger Paven i Vatikanet med Design for change

Så er HeartWork-elever klar til at tage til Vatikanet i Rom og besøge paven med 4000 andre modige elever. De er alle inviteret af Design for change, og skal deltage i Childrens Global Summit. Det hele handler om at skabe skole, hvor elever får lyst til at lære, og gennem deres skabertrang, gør deres til, at verden bliver et bedre sted at være. Disse 5 elever og deres klasse har arbejdet med “Relationer mellem Generationer” i et samskabelsesprojekt mellem skole og plejehjem. De har hjulpet deres ældre forkælelsesmakkere med at tænke fremtidens boliger, og hvordan man gør et godt plejehjem endnu bedre. I morgen rejser vi ned for at vidensdele omkring hvordan skole også kan tænkes så det bliver til meningsbærende fællesskaber i mulighedsrum. Der bringes et indslag med dem på TVMidtvest søndag d. 8.12.19 kl 19:30