HeartWork spreder ringe i vandet.

I dag laver HeartWork appetizer for nye lærere i pilotprojektet i Herning Kommune. Flere skoler inviteres indenfor, og bydes velkommen ombord i HeartWork filosofien og projektet. Det handler om at være en del af en større bevægelse. En global bevægelse. I HeartWork har vi fokus på 4 af de 17 verdensmål. Det handler for os om trivsel i meningsbærende fællesskaber > sdg#3. Det handler for os om at ville den bedste tænkelige skole, hvor alle bliver så dygtige, som de kan > sdg#4. Det handler om at tage vare på den enkelte, og gøre den forskel, der gør en forskel, så alle, ved at blive set, og mødt der hvor de er, gøres lige og gives lige muligheder > sdg#10. Det handler om HeartWorks mottoer; at “Det gode liv det skaber vi sammen” “Sammen kan vi så meget mere” > sdg#17. Partnering for the goals.