Hvornår lytter Paven

I forbindelse med HeartWorks besøg hos Paven i Vatikanet er vi af medierne ofte blevet spurgt: “Hvad er det Paven kan?” Jeg tror, vi bør vende det om og spørge: “Hvad er det 4000 børn fra hele verden gør ved Paven?” HeartWork deltog med 5 skoleelever fra Herning kommune i “I can Childrens global summit” På tværs af grænser, hudfarve, religioner og uoverensstemmelser mødtes disse børn for at vidensdele om deres innovative ideer til, at gøre verden til et bedre sted at være. Alle havde de arbejdet med FNs’ 17 verdens mål . Alle 4000 børn fik lov at komme ind i selve Vatikanet og møde Paven. I hans tale til dem sagde han blandt andet: ” You are the seed of hope for change.” ” Make a global school” “Make room for relations. It is the best medicine against ignorance.” HeartWork. Relationer mellem generationer. Sammen kan vi så meget mere. #sdg17