HeartWork og vores nye unge-ambassadører hædres med buketter

Vores 3 nye HeartWork-unge-ambassadører henter glade her deres fine buketter fra butikken “Fru Hygge” for deres indsats for ældre i deres by Lind.

De 3 piger er en del af nyt tiltag i HeartWork. Med afsæt i HeartWork1 lancerer vi nu “Den røde tråd” Et projekt hvor vi i et cross-sector samskabelsesprojekt med kommunen udvikler HeartWork2. Unge med interesse for “Relationer mellem Generationer” får mulighed for at deltage i program med efterfølgende ansættelse på plejehjem, hvor de som “FølgesVENde” knytter bånd i samvær med ældre på plejehjem.

Hos HeartWork ser vi det som en vigtig del af vores arbejde, at skabe interesse for- og omkring hvordan vi kan retænke måder, vi er sammen på. Måder vi indretter os på. At vi i HeartWork bidrager med at skabe interesse for et felt, som er uhyre vigtigt – nemlig omsorg og ældre.